Opleiding en accreditatie

Opleiding Master Coach, Europees Instituut – De Baak
In 2014 heb ik de opleiding tot Master Coach afgerond aan het Europees Instituut, een dochter van De Baak, Managementcentrum VNO-NCW te Driebergen. Het Europees Instituut verzorgt al sinds 1992 hoogwaardige opleidingen tot coach en counselor.
In deze post-HBO opleiding ben ik opgeleid tot allround coach en na afronding heb ik mij geregistreerd als erkend coach bij het keurmerk voor professionele begeleiders St!r. Tevens heb ik mij aangemeld voor certificering door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO). Kijk voor meer informatie over de opleiding op www.europeesinstituut.nl/opleidingen.

STIR_LOGO_BM_ROZE

Basisopleiding HBO-docent, Vrije Universiteit 
In juli 2013 heb ik de Basisopleiding HBO-docent afgerond. Deze is gericht op het vergroten van pedagogische en didactische vaardigheden op het gebied van ontwerpen en uitvoeren van onderwijs en het begeleiden van (groepen) studenten.

Open Universiteit Nederland
In 2010/2011 heb ik in een aantal modules gevolgd uit de bachelor Psychologie. Dit zijn Inleiding in de Psychologie, Sociale Psychologie en Arbeids- en Organisatiepsychologie.

University of Sydney, Australia
In 2006 heb ik een semester in Sydney gestudeerd waar ik de modules Macroeconomics, Microeconomics, Corporate Finance & Capital Markets en Marketing heb afgerond. Aansluitend heb ik door Australië gereisd.

Master Ondernemingsrecht, Universiteit Maastricht
Ik heb van 2000-2006 in Maastricht. Nederlands Recht gestudeerd met als afstudeerrichting Onderneminsgrecht met als hoofdvakken Arbeidsrecht, Goederenrecht, Handelsrecht, Insolventierecht, Ondernemingsrecht en Rechtspersonen.

Mijn scriptie heb ik geschreven over Bestuurdersaansprakelijkheid bij de flexibele BV.