Over ReiGer

Mijn naam is Reinier Gerritzen (1982), ik ben getrouwd met Judith, vader van Mila en ik woon in Den Haag. Ik heb Nederlands Recht gestudeerd en heb na een management traineeship bij ABN AMRO onder meer als accountmanager en projectmanager gewerkt bij ABN AMRO en Deutsche Bank.

Foto LinkedIN 2In 2011 heb ik mijn loopbaan een andere wending gegeven omdat ik geen voldoening haalde uit wat ik tot dat moment deed. Sinds dat jaar ben ik via mijn eigen onderneming ReiGer actief als zelfstandig coach.

Hiernaast ben ik sinds 2011 docent, studieloopbaancoach en projectleider bij het Instituut voor Financieel Management van de Hogeschool Rotterdam. Een plek waar ik uitstekend tot mijn recht kom en veel plezier beleef aan het begeleiden van mensen.

Mijn missie:

Ik wil met mijn ervaring, kennis en vaardigheden bijdragen aan de ontwikkeling van mensen, mensen helpen het maximale uit zichzelf te halen en te laten zijn wie zie willen zijn.

Dit doe ik op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaangerelateerde vraagstukken. Mijn kwaliteiten die ik hiervoor inzet, zijn een scherpe blik, analytisch vermogen en een mensgerichte aanpak met oog voor resultaat.

Door in gesprekken goed te luisteren, oprechte en onbevooroordeelde aandacht te geven, door vragen te stellen, te observeren en op juiste momenten interventies te doen, kan ik veel bijdragen aan het bereiken van de door jou gewenste professionele of persoonlijke ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *